Kakav posao, Arsenal dobija 300 miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav posao, Arsenal dobija 300 miliona funti!

Sjajan posao je napravio Arsenal.

Arsenal je već dogovorio saradnju sa veoma poznatim nemačkim proizvođačem sportske opreme, Adidas će od naredne sezone biti zvaničan partner ovog fudbalskog kluba.

Koliko će londonski klub zaraditi od toga što će od naredne sezone pa u narednih pet nositi dresove sa "Adidasovim" znakom?

Radi se o jednom od najvećih ugovora ikada u svetu sporta, ako uzmemo u obzir da je jedna strana proizvođač sportske opreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Arsenal će imati 60 miliona godišnje, odnosno 300 miliona funti za pet godina nošenja dresova "Adidasa".

Jedini koji su ispred jesu Mančester junajted koji sa "Adidasom" (75 miliona funti godišnje) i Barselona koja sa kompanijom "Najk" ima ugovor po kome prima 120 miliona funti godišnje.

Sadašnji ugovor Arsenala sa "Pumom" ističe 1. jula kada će na snagu stupiti novi ugovor sa "Adidasom".

U svojoj istoriji Arsenal je već nosio "Adidas" i to u sezoni 1988/89 kada su osvojili ligu u poslednjim minutima na "Enfildu", ali i u sezoni 1993/94.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.