Kakav meč u Monaku, dva preokreta i pobeda Marseja! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav meč u Monaku, dva preokreta i pobeda Marseja! (video)

Fudbaleri Olimpik Marseja ostvarili su veoma važan trijumf na gostovanju, u četvrtom kolu francuskog šampionata.

Monako je u četvrtom kolu na stadionu "Luj drugi" dočekao Olimpik Marsej, gosti su odneli ceo plen, na kraju je bilo 2:3 (0:1).

Poveli su gosti sa "Velodroma" u prvom minutu sudijske nadoknade, strelac je bio Kostas Mitroglu, na asistenciju Pajea. Sjajno je francuski internacionalac centrirao sa desne strane, a Grk je efektno, glavom, loptu sproveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u mrežu rivala.

Ipak, nije puno vremena trebalo "Kneževima" da dođu do preokreta.

Nakon samo tri minuta igre u nastavku, Falkao krade loptu nesmotrenom Ramiju, koji je poslao prekratak pas ka svom golmanu. Uspeo je reprezentativac Francuske da se iskupi i blokira "El Tigrea", ali je odbitak pokupio Tilemans i smestio ga u mrežu za 1:1.

A onda, u 53. minutu, novi poklon Adila Ramija, katastrofalno je reagovao nakon jednog centaršuta sa desne strane i loptu na tacni ostavio Falkau, koji je ovoga puta bio neumoljiv, Monako je poveo sa 2:1.

Ipak, u 74. minutu, gosti dolaze do izjednačenja. Sakai pronalazi Tovana, a ovaj efektnim udarcem iz kaznenog prostora matira Benalja za 2:2.

Šok za goste usledio je u 89. minutu, kada je nakon kornera Tovana, bivši igrač Monaka Valer Žerman presudio svom klubu. Iz nezgodne pozicije je glavom uputio udarac ka golu rivala, iskusni Benaljo je katastrofalno reagovao, novi preokret na stadionu "Luj drugi", Marsej je bio na pragu trijumfa.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Marsej upisao tri jako važna boda u trećem kolu Lige 1.

Treba dodati da je za Marsej debitovao doskorašnji vezista Rome Kevin Strotman, dok bivši igrač Zvezde Nemanja Radonjić nije bio u protokolu za ovaj susret.

Monako: Benaljo, Henriks, Glik, Žemerson, Bareka (Mbula), Ahulu, Ait Benaser, Grandsar (Sidibe), Tilemans (Pelegri), Roni Lopes, Falkao

Marsej: Pele, Sakai, Rami, Luiz Gustavo, Amavvi, Sanson, Strotman, Sar (Tovan), Paje (Žermen), Okampos, Mitroglu (Kamara)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.