Kakav dan čeka Juve, dva ogromna pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan čeka Juve, dva ogromna pojačanja!

"Bjankoneri" pred realizacijom dva velika transfera.

Kako prenose italijanski mediji, bivši vezista Liverpula Emre Džan će do kraja nedelje i zvanično postati igrač Juventusa.

Nemački reprezentativac je već godinu dana na radaru Juvea, zbog prvaka Italije nije produžio saradnju sa "Redsima", pa je napustio "Enfild" po završetku sezone i sada je slobodan igrač.

Prema pisanju italijanskih medija, Džan je stigao u Torino, a u petak će biti podvrgnut >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lekarskim pregledima, pa bi za vikend trebalo i zvanično da bude predstavljen kao novo pojačanje "Stare dame".

Ali, to nije sve, kako prenose brojni italijanski mediji, Juventus je postigao i dogovor sa Valensijom oko kupovine portugalskog internacionalca Žoaa Kansela.

Kanselo je minulu sezonu proveo na pozajmici u Interu, dobro se pokazao, "Neroazuri" su imali mogućnost do kraja maja da ga otkupe za 40 miliona evra, ali nisu skupili novac, te se on vratio na "Mestalju".

Ipak, neće se dugo zadržati, postignut je dogovor između španskog i italijanskog kluba i Kanselo bi uskoro trebalo da pojača redove "Stare dame".

Očekuje se da Kanselo i u Torino stigne na pozajmicu, ali sa obavezom otkupa, pa će Juve narednog leta na račun Valensije uplatiti 40 miliona evra.

Njegov dolazak ne isključuje i potencijalni transfer Matea Darmijana, kako Juve planira da dovede i italijanskog internacionalca iz Junajteda, ali pokušava da snizi cenu, jer "Đavoli" traže 20 miliona evra za njegove usluge.

U svakom slučaju, Juve obavlja strašan posao i ovog leta, već su angažovali Spinacolu, Kaldaru, Matiju Perina i mladog Favilija, a na pragu su da dovedu i Džana i Kansela.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.