Kakav bi to magičan spoj bio - Lester i Ronaldinjo!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav bi to magičan spoj bio - Lester i Ronaldinjo!

Ali je Brazilac odbio ponudu Klaudija Ranijerija i rekao ne Lisicama ove zime

Legenda Brazila i Barselone Ronaldinjo (35) odbio je u januaru ponudu Lestera da se preseli u Premijer ligu i pomogne im u pokušaju da osvoje titulu, piše španski Mundo Deportivo.

List iz prestonice Katalonije dobro je upućen u sva dešavanja vezana za legendarnog Karioku, koji je trenutno slobodan igrač, a cnakon raskida ugovora sa brazilskim Fluminenzeom.

Menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lestera Klaudio Ranijeri nadao se da će uspeti da privoli Brazilca, sa velikom reputacijom i impresivnom karijerom, da mu se pridruži na Ostrvu, jer bi to sigurno Lisicama ulilo dodatnu snagu u borbi za titulu koja ih očekuje.

Ipak, Ronaldinjo ima drugačije planove, a oni su vezani za Kinu. Milionski ugovor već je na stolu samo se još čeka da im Brazilac kaže - DA.

Džekson Martinez i Ramires su poslednja dva velika imena koja su otišla u tamošnuju ligu, napadač Atletika za 45.000.000 evra, a vezista Čelsija za 33.000.000, dok je Ronaldinjo u grupi asova za koje ne treba obeštećenje, samo plata, koja će biti carska - 10.000.000 evra za godinu dana.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ronaldinjo odbio Lester

Izvor: RTS, 04.Feb.2016

Lester je želeo Ronaldinja, ali legendarni Brazilac nije želeo u Premijer ligu, pošto čeka ponudu iz Kine. . Legendarni Ronaldinjo odbio je priliku da se oproba u Premijer ligi pred kraj predivne karijere, prenosi Mundo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.