Kaka ne želi da ode iz Reala

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka ne želi da ode iz Reala

Brazilac Kaka ne razmišlja o odlasku iz madridskog Reala, jer želi da postane ključni igrač ekipe.
Nekada najbolji igrač sveta, od dolaska u Madrid pre tri godine, nije u stanju da pronađe pravu formu, a imao je i dosta problema sa povredama.
Ove sezone konačno je uspeo da osvoji šampionski trofej u Primeri, čemu je doprineo sa pet golova na 26 utakmica, 18 puta kao starter.
Nisam još razgovarao sa ljudima iz kluba o mojoj budućnosti, pošto prvenstvo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << gotovo. Ugovor mi ističe za tri godine i nastaviću da radim kao i do sada. Murinjo mi je pomogao i pružio mi dosta šansi. Ne želim da odem iz Reala –kazao je Kaka brazilskim medijima.
On je dodao da dobrim igrama u klubu želi i da vrati status reprezentativca Brazila.
U dobrim sam odnosima sa trenerom Manom Menezesom. Razgovarali smo nekoliko puta, pošto je dolazio u Madridu zbog Marsela i mene. Rekao sam mu da želim da se vratim u nacionalni tim, verujem da ću igrama u klubu zaslužiti poziv – zaključio je Kaka.
Ovaj igrač je za reprezentaciju Brazila do sada odigrao 82 utakmice i postigao 27 golova.
Kaka je pre 10 godina sa Kariokama osvojio titulu prvaka sveta u Japanu i Južnoj Koreji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kaka - od najboljeg na svetu, do rezerve

Izvor: Mondo, 07.Maj.2012

"Ugovor mi ističe za tri godine i nastaviću da radim kao i do sada. Murinjo mi je pomogao i pružio mi dosta šansi. Ne želim da odem iz Reala", rekao je nekad najbolji igrač sveta, a sada rezervista Kaka.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.