Kaka:Ronaldo je najbolji ove godine

Izvor: B92, 18.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka:Ronaldo je najbolji ove godine



Fudbaler italijanskog Milana, Brazilac Kaka izjavio je da bi glasao za Porugalca Kristijana Ronalda, kada bi njega neko pitao ko je najbolji fudbaler u Evropi ove godine. Kaka je veliki favorit da narednog meseca osvoji prestižnu nagradu koju dodeljuje fracuski magazin "Frans futbal". Medjutim, on prednost daje krilu Mančester junajteda.

"Kristijano Ronaldo je najbolji, ne samo zbog njegovih tehničkih mogućnosti već i zbog onoga što je uradio sa reprezentacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Portugala", kazao je Kaka italijanskim medijima.

Kaka, koji ima 25 godina, takodje je izjavio da se nada da će biti kapiten Brazila 2014. godine, kada će se Svetsko prvenstvo održati u njegovoj zemlji.

"Ja ću 2014. godine još igrati. Bilo bi to sjajno iskustvo biti kapiten nacionalnog tima na takvom takmičenju", kazao je brazilski reprezentativac.

Uprkos tome što je jedan od najboljih fudbalera sveta danas, Kaka ima san koji nema nikakve veze sa fudbalom.

"Voleo bih da upoznam Majkla Džordana. On je najbolji košarkaš svih vremena", kazao je Kaka u izjavi koju je dao iz Brazila italijanskim medijima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.