Kaka: Presrećan sam zbog povratka u reprezentaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka: Presrećan sam zbog povratka u reprezentaciju

Igrač madridskog Reala, Kaka rekao je da je presrećan zbog povratka u reprezentaciju Brazila nakon više od godinu dana pauze.

Selektor Karioka Mano Menezes uvrstio je veznjaka na spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Gabona 10. novembra u Libervilu i Egipta četiri dana kasnije u Dohi.
Presrećan sam zbog nacionalnog tima. Nakon dugog odsustva, sjajan je osećaj ponovo biti deo reprezentacije. Hvala svima koji su me podržavali i koji su zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa mnom čekali na ovaj trenutak – napisao je Kaka na svom profilu na internet stranici Tviter.
Poslednji meč za Brazil Kaka je odigrao 2. jula 2010. godine protiv Holandije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, kada su Karioke izgubile sa 2:1.
Igrač Kraljevskog kluba ima 29 godina, a do sada je za selekciju Brazila odigrao 82 utakmice i postigao 27 golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.