Kajri: Zemlja nije ravna, bio sam pod teorijom zavere

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajri: Zemlja nije ravna, bio sam pod teorijom zavere

Košarkaš Boston Seltiksa Kajri Irving kaže da je prihvatio činjenicu da Zemlja nije ravna ploča i da je pod uticajem teorija zavere verovao da ona to jeste.

Irving je prošle godine šokirao javnost izjavom da je veruje da je Zemlja ravna ploča.

U međuvremenu sjajni plejmejker je promenio mišljenje i o tome je govorio u "Forbes Under 30 Summit".

"Bio sam pod uticajem teorije zavere. Svi su verovali u nešto, mislili su "Vau, šta se to događa sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << našim svetom". Tada ste nevini i naivni u svem utome, ali shvatate kakav je uticaj raznih reči. Ja sam zapravo pametna osoba, samo tada nisam bio svestan efekata teorije zavere. Izvinjavam se zbog toga", poručio je Irving.

Pošto je otklonio tu dilemu, plej Seltiksa može da se okrene pripremi za novu sezonu, koja startuje 17. oktobra, a tim iz Masačusetsa važi za jednog od najvećih favorita za osvajanje NBA prstena.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.