Kajl Voker  najskuplji defanzivac u istoriji

Izvor: B92, 14.Jul.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajl Voker " najskuplji defanzivac u istoriji

Dosadašnji fudbaler Totenhema Kajl Voker novi je igrač Mančester Sitija, pošto je sa tim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

Prema navodima britanskih medija, Siti je za transfer Vokera izdvojio 45 miliona funti.

"Oduševljen sam što sam potpisao za Siti i ne mogu da dočekam da počne sezona. Pep Gvardiola je jedan od najcenjenijih trenera na svetu i osećam da će mi pomoći da podignem svoju igru na novi nivo", rekao je Voker

Kajl Voker (27) je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Totenhem došao 2009. godine iz Šefilda i za taj klub je odigrao 228 utakmica i postigao četiri gola.

On je treće pojačanje Sitija u ovom prelaznom roku, nakon Bernarda Silve i golmana Edersona Moraeša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voker potpisao za Siti

Izvor: RTS, 14.Jul.2017

Dosadašnji fudbaler Totenhema Kajl Voker od danas je novi igrač Mančester sitija, pošto je sa tim klubom potpisao petogodišnji ugovor. . .Prema navodima britanskih medija, Siti je za transfer Vokera izdvojio oko 45 miliona...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.