Kairatu Superkup, Maksimović promašio penal (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairatu Superkup, Maksimović promašio penal (video)

Uoči početka nove sezone u fudbalskom šampionatu Kazahstana odigrana je utakmica Superkupa u kojoj su snage odmerili šampion i osvajač Kupa.

Borba za prvi trofej u novoj sezoni vodila se na stadionu aktuelnog šampiona Astane, a pobedu su slavili fudbaleri Kairata posle boljeg izvođenja penala.

Regularni tok susreta završen je nerešenim rezultatom bez golova, a penal "lutrija" završena je rezultatom 5:4 u korist Kairata tek nakon sedam serija jedanaesteraca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović šutirao je penal u četvrtoj seriji, pri vođstvu Kairata (3:2), ali je loptu poslao izvan okvira gola.

Gostima iz Almatija bio je potreban još jedan gol za trijumf iz naredna dva udarca ali je oba puta golman Astane sačuvao mrežu pa se otišlo u šestu seriju.

Tek u sedmoj seriji Kairat je iskoristio novi promašaj fudbalera Astane pa je golom Slovaka Lukaša Tešaka tim iz Almatija osvojio trofej Superkupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.