Kadu: Bili smo bolji! Babović: Bolji smo!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2011, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadu: Bili smo bolji! Babović: Bolji smo!

Mendez Kadu je rovit ušao u derbi i nije pružio igru kao u delu sezone pre njegove povrede.– Ne mogu sada ni da razmišljam, niti da bilo šta temeljno kažem o utakmici. Mislim da smo bili bolji, ali nismo iskoristili šanse i to nas je skupo koštalo – rekao je Kadu.
Očekivalo se da Kadu šutira jedanaesterac, ali je loptu uzeo Evandro i promašio.
Mesec i po dana bio sam van terena, Evandro je bio spremniji i zbog toga preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << odgovornost. Na prethodnim utakmicama bio je siguran sa bele tačke i bilo je logično da on šutira.
Stefan Babović je bio značajna karika u igri crno-belih na putu ka još jednom trijumf u večitom derbiju:
Teška utakmica. Crvena zvezda je znala da mora da igra na sve ili ništa. Svesno smo joj propustili u pojedinim trenucima inicijativu. Crveno-beli su dobar tim, ali mi smo zreliji, bolji i znamo da iskoristimo šanse.
Kako ste videli situaciju na poluvremenu?
Čarke su normalne za ovakve utakmice. Uzavrela je krv, Crvena zvezda je bila nervozna posle neiskorišćenog nepostojećeg penala.
Partizan se odlepio na +7?
To je već značajna prednost. Na korak smo od jesenje titule, ali posle ovoga i blizu još jednog šampionskog znamenja – istakao je Babović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kadu: Bili smo bolji! Babović: Bolji smo!

Izvor: Utakmica.rs, 26.Nov.2011

Mendez Kadu je rovit ušao u derbi i nije pružio igru kao u delu sezone pre njegove povrede.– Ne mogu sada ni da razmišljam, niti da bilo šta temeljno kažem o utakmici. Mislim da smo bili bolji, ali nismo iskoristili šanse i to nas je skupo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.