Kadetkinje Srbije ponovo ubedljive

Izvor: B92, 06.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadetkinje Srbije ponovo ubedljive



Odbojkašice Srbije nastavile su sa odličnim igrama na 10. prvenstvu sveta za kadetkinje, koje se održava u Meksiku. U prvom meču druge faze takmičenja one su maksimalnim rezultatom savladale ekipu Dominikanske Republike, po setovima 25:19, 25:18, 25:23. To je četvrta uzastopna pobeda naših devojaka, koje su nastavile fantastičan niz igara bez izgubljenog seta (12:0).

"Težak meč u kom smo pokazale strpljivost i upornost i osvajale poen po poen. Ovo je važan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trijumf uoči mečeva protiv Turske i Japana", istakla je Sanja Malagurski, kapiten Srbije.

"Prijatno sam iznenađen kvalitetom igre Dominikanske Republike. Uspeli smo da organizovanom, strpljivom i diciplinovanom igrom dođemo do pobede, koja nam mnogo znači za nastavak takmičenja", rekao je Branko Gajić, prvi trener plavih kadetkinja.

"Želim da čestitam Srbiji na dobroj igri i pobedi. Trudili smo se da mi budemo ti koji će pobediti, ali rival je danas bio kvalitetniji", rekla je Lisvel Elisa Eve Mahija, kapiten Dominikanske Republike.

"Srbija je dominirala tokom sva tri seta u svim elementima igre. Konačan rezultat meča to najbolje odslikava", objasnio je Enrike Larasaleta, selektor Dominikanske Republike.

Sledeći meč naša selekcija igra sa Turskom 7. avgusta u 3.00 po našem vremenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.