Kadeti Srbije izgubili od Mađarske

Izvor: Studio B, 11.Avg.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadeti Srbije izgubili od Mađarske

Muška kadetska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Mađarske sa 42:29 (21:15) u trećem kolu A grupe na šampionatu sveta u Jekaterinburgu.

Mađari su poveli od samog starta i već u 23. minutu napravili prednost od šest golova.

Slična priča nastavljena je i u drugom poluvremenu, a izabranici selektorskog tandema Nikola Marković - Srđan Rundić nisu do kraja meča uspeli da nađu rešenje za raspoložene Mađare.

"Postojala je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << razlika na terenu.. Posle jučerašnje utakmice protiv Južne Koreje i pražnjenja pobedom od 29:27, danas nismo uspeli da pružimo dobru igru. Boli poraz od 13 razlike", rekao je Marković i dodao da se ekipa sada okreće meču protiv Poljske, koji se igra u četvrtak od 14 sati po srednjeevropskom vemenu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.