Izvor: B92, 28.Mar.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada golman rešeta mreže (video)

Ekipa Sao Paula pobedila je u derbiju Pauliste Korintijans sa 2:1 i tako ga zaobišla na tabeli, zbog bolje gol razlike.

Meč je obeležilo tri crvena kartona, ali ono najvažnije desilo se u 53. minutu, kada je sjajni Rožerio Seni postigao svoj stoti gol u karijeri.

To i ne bi bilo neko čudo za igrača od 38 godina, da u pitanju nije golman. Bio je to drugi gol na meču za Sao Paulo, a strelac prvog bio je Dagoberto u 39. minutu.

"Kada golman izlazi na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne razmišlja da postigne gol, ali ispalo je kako sam želeo”, rekao je Seni.

Sao Paulo nije uspeo da pobedi Korintijans na 11 prethodnih mečeva, još od 2007. godine, a sada je pobedu svom timu doneo golman.

"Ne zanima me ko su nam protivnici, ali to je svakako važno našim navijačima”.

Korintijans je prvo ostao bez Alesandra, koji je u 73. minutu dobio crveni karton, a zatim je drugi žuti dobio Dentinjo, strelac jedinog gola za taj tim.

Pre svega toga, u 68. minutu, drugi žuti je dobio Dagoberto.

Sao Paulo je sada na drugom mestu, jedan bod iza Palmeirasa, koji predvodi Luis Felipe Skolari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Rožerio Seni postigao 100. gol u karijeri (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Mar.2011

Golman Rožerio Seni postigao je večeras 100. gol u karijeri, pomogavši svom klubu Sao Paulu da pobedi Korintijans sa 2:1, u utakmici fudbalskog prvenstva- brazilske države Sao Paulo. Rožerio Seni je 54. minutu susreta perfektno izveo slobodan udarac, a lopta je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Rožerio Seni - golman koji je postigao 100 golova!

Izvor: Blic, 28.Mar.2011

Golman Sao Paola Rožerio Seni ponovo je pogodio metu iz slobodnog udarca i to na derbiju sa Korintijansom. Sjajni Brazilac je tako obezbedio važan trijumf svojoj ekipi rezultatom 2:1 i postigao svoj 100. gol u karijeri!.."Bilo je divno. Kao golman, ne izlaziš baš na teren tako što razmišljaš o...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.