Kad zakažu Mesi i Suarez, tu su defanzivci

Izvor: Mondo, 20.Apr.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad zakažu Mesi i Suarez, tu su defanzivci

Iako smo videli tri gola, utakmica na Kamp Nou protekla je bez mnogo uzbuđenja.

Nisu Lionel Mesi i Luis Suarez bili mnogo raspoloženi za igru ove subote, ali nije to sprečilo fudbalere Barselone da dođu do tri boda.

Gotov sa pola gasa, bez mnogo energije i želje za igrom, Katalonci su savladali Real Sosijedad na svom terenu 2:1 i odgovorili drugoplasiranom Atletiko Madridu na njegovu nešto raniju pobedu nad Eibarom (1:0).

Razlika je opet devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bodova, a do kraja je ostalo još pet kola. Čudo bi bilo da Barsa to "prospe".

Ovaj put, pobedu nad desetoplasiranim rivalom doneli su defanzivci.

Prvo je Klemen Lengle u 44. minutu sjajno šutirao glavom na centaršut Dembelea iz kornera, a zatim je Đordi Alba u stilu centarfora - i to slabijom, desnom nogom - iskosa sa leve strane šutirao u dalji ugao, pogodivši "malu mrežu".

Bio je to pogodak u 64. minutu, samo dva nakon što je Huanmi pobegao Pikeu i iskoristio sjajno dodavanje Mikela Merina da izjednači.

Iako im domaćin nije bio previše raspoložen, nisu gosti uspeli da iznenade i neporaženi se vrate u San Sebastijan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.