Kad te Alveš savetuje: Najbolje da odeš iz Juvea!

Izvor: Mondo, 16.Jun.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad te Alveš savetuje: Najbolje da odeš iz Juvea!

Sa Danijel Alvešom nikada ne znate na čemu ste. Možda će recimo, jednog dana, savetovati saigrača da ode iz kluba...

Foto: (Photo by David Ramos/Getty Images)

Brazilski fudbaler Dani Alveš prima dobru platu u Juventusu, ima priliku da igra na vrhunskom nivou i klubu vraća sjajnim igrama na terenu, ali s njim jednostavno nikada ne znate na čemu ste…

Ovaj momak koji nema baš "dlake na jeziku" dospeo je u žižu interesovanja italijanske javnosti kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ničim izazvano poručio klupskom kolegi, traženom napadaču Paulu Dibali, da bi za njegov dalji razvoj najbolje bilo da…

...ode iz Juventusa!

"Dibala je seme koje će rađati plodove. Pričali smo mnogo puta i jednog dana, ne sećam se tačno kada, rekao sam mu da mora da ode iz Juventusa da bi još više napredovao", izjavio je 34-godišnji Brazilac za "Esporte Interativo".

Omalenog Argentinca tražilo je "pola Evrope", ali je taj interes poliven ledenom vodom - vešću da je Juve produžio ugovor sa "zlatnom kokom" do 2022. godine.

Tada, ili ranije, ako pitate Alveša - najbolje je da ode!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.