Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2020, 17:22

Kabel se okliznuo kod kuće, sad Radnički kolo vodi

Borac iznenadio lidera – 1:0

Veliko iznenađenje u Novom Sadu. Sad se vidi da je i Kabel „od krvi i mesa“.

Iako je izgledao kao nepobediva mašina, tim iz Novog Sada se okliznuo u 10. kolu Prve lige Srbije i to na svom terenu. Borac je šokirao Kabel i skinuo ga sa vodeće pozicije na tabeli – 1:0.

Meč je rešen samo što je počeo. Borac je gol postigao u 2. minutu i taj rezultat je ostao do kraja. Čačani su ovim trijumfom skočili na treće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i postaju pretnja vodećem tandemu.

Poraz Kabela je iskoristio Radnički. U odličnoj utakmici na svom terenu Kragujevčani su pobedili Žarkovo i preuzeli prvo mesto na tabeli – 3:2.

Crveno-beli su sada jedini neporaženi tim u ligi. Odigrao je domaćin savršeno poluvreme, koje je dobio sa 3:0. Žarkovo je probalo da se vrati u nastavku, rano je smanjilo na dva gola zaostatka, ali drugi pogodak je došao kasno, tek u poslednjem minutu utakmice.

Radnički Pirot je produžio Zemunovu agoniju – 2:1. Tim iz Gornje Varoši je doživeo četvrti meč u nizu bez pobede, među kojima su tri poraza.

PRVA LIGA SRBIJE – 10. KOLO

Petak

IMT - Loznica 2:3 (2:0)

/Terzić 11, Bajić 12 - Komarčić 50, 76pen, Dražić 80/

Subota

Radnički 1923 – Žarkovo 3:2 (3:0)

/Varjačić 9p, Ćirović 15, Jovanović ag 22 – Manić 49p, Babić 90/

Kabel – Borac  0:1 (0:1)

Radnički P. – Zemun  2:1 (1:1)

Nedelja

15.00 Dinamo V. - Železničar P.

15.00 Sloga – Budućnost

15.00 Radnički S. M. - Trajal

Ponedeljak

15.00 Dubočica – Jagodina

15.00 Grafičar – Kolubara

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.