KVALIFIKACIJE ZE EP: Tobi blistao protiv ekipe iz Azije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 21:21

KVALIFIKACIJE ZE EP: Tobi blistao protiv ekipe iz Azije

Slabo su krenuli, ali su stigli do važnog trijumfa.

Košarkaška reprezentacija Slovenije napravila je veliki preokret protiv Izraela u Kopru, čime je stigla do drugog trijumfa u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. Slavili su sa 88:79, ali su posle osam minut gubili 16:2.

Košarkaš Zvezde Majk Tobi je ukrasio ovu pobedu dabl-dablom od 20 poena i čak 12 skokova uz indeks 27, čime je bio najkorisniji igrač utakmice. Gregor Horvat je dodao 16 poena na svom kontu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a najefikasniji igrač susreta je bio Klemen Prepelič.

U Izraelu smo gledali sjajnu partiju Jama Madara koji je imao 19 poena uz šest asistencija, dok je i Tomer Ginat imao dabl-dabl uz 17 poena i 10 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČUDESAN MEČ U GRUPI GDE JE SRBIJA: Danska ubacila 58 poena za poluvreme i IZGUBILA na kraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 20:40

Sada obe ove ekipe imaju po jednu pobedu i jedan poraz...Košarkaši Finske su u drugom kolu kvalifikacija za Evrobasket na svom terenu slavili protiv Danske. Rezultat je bio 89:85, a domaći sastav je posle velikog preokreta stigao do trijumfa pošto su gubili čak 16 razlike na poluvremenu...Danska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.