KUP SRBIJE: Đukić napravio velike promene u timu (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Đukić napravio velike promene u timu (SASTAVI)

Meč počinje u 18 i 30.

Branilac trofeja Partizan u zaostalom meču osmine finala dočekuje Rad i želi da na svom stadionu opravda ulogu favorita uprkos kadrovskim problemima koje ima Miroslav Đukić. Trener Partizana ne može da računa na Vladimira Stojkovića i Danila Pantića, a odlučio je i da odmori nekoliko prvotimaca koji su izneli najveći teret u dosadašnjem toku sezone. Šansu je od prvog minuta dobio i pomalo zaboravljeni Teofilus Solomon, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posle pauze među startere se vratio i Bojan Ostojić. Na golu je Marko Jovičić.

Na klupi crno-belih ostali su Marko Janković, Leandre Tavamba, Marko Jevtović i Saša Ilić. Rezervni golman je Filip Kljajić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.