Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP NEMAČKE: Volfzburgu trofej (VIDEO)

Volfzburg – Borusija Dortmund 3:1 (3:1)
(Gustavo 22, De Brujne 33, Dost 38 – Obamejang 5)


Odličnu sezonu u kojoj su uspeli da dođu do vicešampionske titule fudbaleri Volfzbura začinili su trofejom Kupa Nemačke pošto su u finalu na Olimpijskom stadionu u Berlinu savladali Borusiju iz Dortmunda sa 3:1 (3:1).
Ništa nije nagoveštavalo da će “vukovi” tako lako doći do prvog trofeja u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najmasovnijem takmičenju pogotovo kada je Obamejang na početku meča doneo prednost “milionerima”.
Ali, u razmaku od samo 16 minuta tim Ditera Hekinga postigao je čak tri pogotka, a mogao je još nekoliko puta dda savlada golmana Borusije u drugom delu pošto je ekipa iz Dortmunda krenula svim silama u napad pa je ostajalo dosta rupa u odbrani koju je predvodio naš Neven Subotić.

(Izvor: Dailymotion/footballTV)
Volfzburg je tako iz trećeg pokušaja došao do prvog trofeja Kupa Nemačke čime je kompletirao dva najvažnija jer je pre šest sezona bio prvak države.
The post KUP NEMAČKE: Volfzburgu trofej (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volfzburg sa peharom, Klop odlazi tužan!

Izvor: Mondo, 30.Maj.2015

U finalu Kupa Nemačke Volfzburg pobedio Borusiju Dortmund i osvojio prvi trofej u ovom takmičenju...Tačno šest godina posle osvajanja jedine titule u Bundesligi, Volfzburg je stigao do prvog trofeja u Kupu Nemačke..."Vukovi" su u drugom finalu u istoriji kluba (prvo su igrali pre 20 godina i izgubili...

Nastavak na Mondo...

Borac protiv Čelika u finalu kupa

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Maj.2015, 11:45

Domaćin finalnog turnira Kupa BiH Borac m:tel i zenički Čelik odlučiće koja ekipa će podići pehar u najmasovnijem bh. rukometnom takmičenju. Nakon trijumfa Čelika protiv Goražda 38:30 u polufinalu, isti uspjeh zabilježio je i šampion BiH i branilac trofeja u Kupu BiH, Borac m:tel. Banjalučani...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.