KUP ITALIJE: Roma uplašila Inter, Palasio doneo nadu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2013, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP ITALIJE: Roma uplašila Inter, Palasio doneo nadu

  Fudbaleri Rome savladali su kao domaćin ekipu Intera rezultatom 2:1 (1:1) u prvom meču polufinala Kupa Italije. Golove za Vučicu postigli su Florenci u 13. i Destro u 33. minutu, dok je veoma bitan gol u gostima postigao Rodrigo Palasio minut pre kraja prvog poluvremena. Revanš meč na programu je u 17. aprila.. Prvi gol na utakmici postigao...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalna prednost Rome protiv Intera pred revanš u Milanu

Izvor: Blic, 24.Jan.2013, 00:40

Fudbaleri Rome savladali su Inter sa 2:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije. U drugom meču, odigranom u utorak, Juventus i Lacio su remizirali (1:1)...U odnosu na prvenstveni meč odigran pre samo tri dana kada je bilo 1:1, sada je Roma bila za nijansu konkretnija u napadu i sa malim ali, možda...

Nastavak na Blic...

Zeman žali, Strama gaji nadu

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2013

U izjavi posle meča polufinala Kupa Italije u kojoj je Roma dobila Inter rezultatom 2-1 na "Olimpiku", reakcije trenera Stramaćonija i Zemana su prirodno različite, ali na potpuno neočekivani način. Dok Zeman žali za propuštenim šansama, Stramaćoni i pored poraza vidi svoj tim u finalu.

Nastavak na Sportske.net...

Romi gol prednost pred revanš u Milanu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2013

RIM - Fudbaleri Rome sa golom prednosti putuju na revanš u Milano, pošto su sinoć u Rimu savladali ekipu Intera sa 2:1, u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.