Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP FRANCUSKE: PSŽ juri ‘duplu krunu’, het-trik Ibrahimovića (VIDEO)

Pored toga što su trenutno prvoplasirani u šampionatu Francuske fudbaleri Pari Sen Žermena se nalaze na korak od osvajanja Kupa Francuske pošto su se trijumfom od 4:1 protiv Sent Etjena plasirali u finale.

Parižane je do trijumfa na Parku prinčeva vodio trostruki strelac Zlatan Ibrahimović koji je najpre pogotkom iz penala doneo početnu prednost domaćem timu, da bi u samoj završnici sa još dva gola stavio tačku na ovaj meč.

Neizvesnost je pogotkom u 25. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << minutu vratio Hamuma, ali je Laveci na isteku prvog sata vratio prednost “svecima”.


Pari Sen Žermen će se na stadionu Francuska za trofej u najmasonijem takmičenju boriti protiv drugoligaša Oksera koji je u utorak savladao Gengan sa 1:0.

Kup Francuske, polufinale:

Rezultati:
Pari Sen Žermen* – Sent Etjen 4:1 (1:1)
(Ibrahimović 21pen, 81, 90+2, Laveci 60 – Hamuma 25)
Odigrano u utorak:
Okser* – Gengan 1:0 (1:0)
(Samaritano 15)

hotsport.rs

The post KUP FRANCUSKE: PSŽ juri ‘duplu krunu’, het-trik Ibrahimovića (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Het-trik Ibrahimovića za finale

Izvor: B92, 08.Apr.2015

Zlatan Ibrahimović odveo je Pari Sen Žermen u finale Kupa Francuske het-trikom na Parku prinčeva u sredu u veče...PSŽ je u polufinalu nadigrao Sent Etjen 4:1, a meč je prelomio upravo Šveđanin sa dva pogotka u poslednjih deset minuta utakmice...Ibrahimović je prethodno u 21. minutu doneo vođstvo...

Nastavak na B92...

Sa Ibrom šou ne prestaje: Prvo se ušetao u gol, a onda i "raspalio" sa distance

Izvor: Blic, 09.Apr.2015, 09:16

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u finale Kupa Francuske pobedom nad Sent Etjenom sa 4:1, a za novi šou, zadužen je bio Zlatan Ibrahimović...Laveci je postigao jedan gol, ekscentrični reprezentativac Švedske tri, pa će "sveci" u borbi za trofej snage odmeriti sa Okserom 30. maja. Posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.