KRUPNE REČI SFEROPULOSA: Navijačima Zvezde će se to veoma dopasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUPNE REČI SFEROPULOSA: Navijačima Zvezde će se to veoma dopasti

Crveno-beli ubedljivi protiv Makabija.

Nije se Makabi dobro pro veo u Beogradu, pošto je Ponos Izraela doživeo ubedljiv poraz od Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige. Posle teške utakmice i pobede protiv Efesa pre dva dana, Makabi nije uspeo da se podigne, delovali su igrači Janisa Sferopulosa potpuno bez energije na terenu ''Štark arene''.

Grčki stručnjak je, pored čestitki Zvezdi na pobedi, upravo istakao nedostatak energije kod njegovih igrača koji ni psihički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu bili spremni za meč u Beogradu.

 - Hteo bih da čestitam Zvezdi, koja je ne samo pobedila, već i bolje igrala od nas. Bila je odlična od početka, naročito u trećoj deonici. U prvom poluvremenu šutirala je sa distance sa 72% uspešnosti, ali smo i pored toga imali samo šest poena zaostatka. Međutim, kada smo primili 30 poena u trećoj četvrtini, postalo je jasno da nismo bili psihički spremni za težak izazov. Moraćemo da naučimo iz ovog poraza pre nego što izađemo na naredni meč - rekao je Sferopulos. - Mislim da je Zvezda odigrala jednu od najboljih utakmica. Ako se već šutira ovako, onda je sve veoma lakše. Nije nama ovakvo izdanje bilo neočekivano, jer svaki tim u Evroligi ima dobre igrače i može da odigra dobro. Ne pravdam se, niti tražim opravdanje, Zvezda je, prosto, bila bolja. Iskustvo nam govori da se svake sezone maltene svi timovi bore za mesto u plej-ofu, pa ne sumnjam da će i Crvena zvezda, ako bude imala matematičke šanse, da se bori do samog kraja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.