KRENULA SUPERLIGA: Petrić debitovao pobedom na klupi Čuke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:38

KRENULA SUPERLIGA: Petrić debitovao pobedom na klupi Čuke

Gosti bez problema na jugu.

Fudbaleri Čukaričkog slavili su na gostovanju Radniku (3:0) u meču 20. kola Mozzart bet Superlige i prvom duelu prolećnog dela domaćeg šampionata.

Ključnu prednost gost je stekao u prvom poluvremenu. Igor Miladinović je dva puta pogađao i to je prvi put mrežu zatresao već u 40. sekundi utakmice. U 18. minutu Čukarički je duplirao vođstvo, a kao i kod prvog pogotka, asistent je bio Luka Adžić.

Nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je protekao nešto mirnije, a pitanje pobednika je rešeno u 73. minutu kada je Abubakar nesrećno poslao loptu u svoju mrežu.

Na klupi Čukaričkog debitovao je Gordan Petrić, pređašnji strateg Partizana. Tim sa Banovog brda se ovim trijumfom osamio na četvrtoj poziciji, dok je Radnik zakucan za dno tabele.

MOZZART BET SUPERLIGA, 20. KOLO

Petak

Radnik - Čukarički 0:3 (0:2)

Subota

Železničar - Novi Pazar (13)

Javor - Partizan (14)

Vojvodina - Mladost (15)

Crvena zvezda - Voždovac (16.30)

Nedelja

Radnički Kragujevac - Radnički Niš (13)

IMT - TSC (15)

Ponedeljak

Napredak - Spartak (16)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.