KREĆU BORBE ZA TROFEJE: Zvezda se oglasila saopštenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 17:30

KREĆU BORBE ZA TROFEJE: Zvezda se oglasila saopštenjem

Najpre finale Superlige.

Košarkaši Crvene zvezde kreću po trofeje u završnici sezone. Najpre ih čeka finalna serija protiv FMP-a u Superligi koja počinje već sutra.

Drugi meč na progarmu je 11. juna, a eventualna majstorica dan kasnije. Nakon toga, igraće se finale ABA lige u kom crveno-beli igraju protiv Partizana, a prva utakmica zakazana je za 13. jun, domaćin će biti crno-beli.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju u petak 9. juna finalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seriju Superlige Srbije!

Prva utakmica je na programu u petak od 18:00 u hali Aleksandar Nikolić, a ulaz na ovu utakmicu biće slobodan!

Detaljnije: https://t.co/eSGMy1yCYc#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/qTzJcHEyo8

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) June 8, 2023

- Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet finalnu seriju Superlige Srbije protiv ekipe FMP-a , otvaraju 9.juna! Prvi meč finala Superlige Srbije, takmičenja u kome crveno-beli brane titulu igraće se u petak od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić“ a ulaz na ovu utakmicu za sve navijače našeg kluba biće slobodan! Klub i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su u prethodnom periodu, završnici Evrolige i utakmicama četvrtfinala i polufinala ABA lige pružali ogromnu podršku našem timu, koji konačno nakon pauze od 20 dana izlazi na teren! Dođite i pozdravite ekipe Crvene zvezde Meridianbet koja će se tokom narednog vikenda boriti za drugi trofej u sezoni, titulu prvaka Srbije -  navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde već deset dana bez utakmica pošto su počistili Budućnost u polufinalu ABA lige. U KLS-u nisu imali obaveza nakon što je Partizan rešio da se ne takmiči u domaćem takmičenju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.