KRATKO I JASNO: Sferopulos progovorio o bekovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 20:01

KRATKO I JASNO: Sferopulos progovorio o bekovima

Meč sa Fenerom je na programu utorak od 20.45.

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20.45 dočekuje ekipu Fenerbahčea u ''Štark areni" u okviru osmog kola Evrolige. Crveno-beli duel dočejuju sa skorom od dve pobede i pet poraza, dok Fenerbahče ima pet pobeda i dva poraza.

Biće to drugi put u šest dana da turski tim dolazi u Beograd, a trenerdomaćih Janis Sferopulos smatra da je Fenerbahče sastavljen za put na F4 i da ima igrače koji će kazniti svaku grešku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezde.

- Igramo protiv jako dobrog tima, koji je napravljen da ide na Fajnal for. Mi smo tu posle nekoliko mečeva zajedno, igramo dosta konzistentnije, moramo da igramo dobru odbranu. Imaju igrače koji mogu da vas "ubiju", ako ne budete odigrali kako treba u odbrani. Sa druge strane ofanzivno ćemo morati da igramo zajednički. Očekujem da ćemo imati igrače na raspolaganju, da će nas navijači bodriti od prvog do poslednjeg minuta.

Upitan je o situaciji sa Adamom Hangom i Brankom Lazićem.

- Oni su i dalje van.

Koliko je naporno Zvezdi posle puta u Barselonu, a potom je odmah usledio i meč u Zadru.

- Svi koji rade za Crvenu zvezdu, igrači, treneri, svi znaju da je to što smo tu, da moramo da se borimo u svakom meču, da moramo da damo sve od sebe da bismo pobedili. Tako se spremamo, bez obzira na sve što se ranije desilo ili šta će se desiti posle ovoga. Fokusirani smo na taj meč. Pripremamo se. Imamo plan za sutra i moraćemo da radimo vredno na treningu, kako bismo postavili svoje prioritete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.