KRALJICA: Tijana Bošković najbolja u Evropi!

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJICA: Tijana Bošković najbolja u Evropi!

Reprezentativka Srbije u odbojci najbolja je igračica Starog kontinenta u 2017. u izboru CEV

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Tijana Bošković penje se stepenicama uspeha!

Ona je 2015. sa 18 godina osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu 2015, godinu dana kasnije srebro na Olimpijskim igrama u Riju, a ove zlatnu medalju na Eurovoleju u Azerbejdžanu i Gruziju i titulu najkorisnije igračice turnira (MVP).

Tijanu Bošković, reprezentativku Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evropska odbojkaška federacija (CEV) izabrala je za najbolju igračicu Evrope u 2017. godini, prenosi portal worldofvolley.com.

Here is the new link: https://t.co/BvokPyVVSS

— WorldofVolley.com (@WofVOLLEY) November 16, 2017

Tijani će u petak na gala ceremoniji u Moskvi biti zvanično i uručena ta nagrada.

Reprezentativka Srbije, rodom iz Bileće, osvojila je ove godine i bronzanu medalju na svetskom Gran priju, gde je proglašena za najboljeg korektora takmičenja.

Sa turskim klubom Ezačibašijem bila je učesnica Fajnal fora Lige šampiona, a proglašena je i za najboljeg korektora Svetskog prvenstva za klubove u Japanu.

Svaka čast, Tićo!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tijana Bošković najbolja odbojkašica Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2017, 09:57

Srpska odbojkašica Tijana Bošković, članica turskog Ezačibašija iz Istanbula, proglašena je za najbolju igračicu Evrope za 2017. godinu na tradicionalnoj "Gala večeri" CEV-a u Moskvi...Boškovićeva, koja je bila MVP prvenstva Evrope na kojem je Srbija osvojila zlatnu medalju, nije doputovala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.