KRAJINOVIĆ SLAVIO U UZBUDLJIVOM MEČU: Srbija već ima predstavnika u ČETVRFINALU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 00:09

KRAJINOVIĆ SLAVIO U UZBUDLJIVOM MEČU: Srbija već ima predstavnika u ČETVRFINALU

Zanimljiv duel.

Srpski teniser Filip Krajinović je pobedio u prvom kolu ATP turnira u Beogradu. Slavio je protiv Italijan Stefana Travalje sa 2:1 (7:5, 5:7, 6:3).

Filip je imao mnogo problema u prvom setu, ali uspeo je u 12. gemu  da uzme brejk i povede sa 1:0. Imao je 4:2 i 5:3 u drugom setu, ali nije uspeo da privede meč kraju. Na servis Italijana je propustio i meč loptu pri 5:4 i do kraja je Stefano uspeo da poravna rezultat. Tada je Krajinović slomio ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan, već dva reketa.

Krenuo je Italijan silovito i u odlučujućem setu. Poveo je sa 3:1 i imao je šansu da dođe do dva brejka prednosti. Ipak, tada je Filip zaigra sjajno i do kraja je osvojio sve i slavio sa 6:3.

Krajinović će u sledećem kolu igrati protiv Nikole Milojevića, tako da je Srbija već osigurala mesto u četvrfinalu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjos

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.