KRAJ ZA SRPKINJE: Japanke slavile u tri seta

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 16:58

KRAJ ZA SRPKINJE: Japanke slavile u tri seta

Ubedljiv poraz.

Odbojkašice Srbije poražene su od Japana u Ligi nacija u poslednjem duelu koji su u takmičenju odigrale ove godine. Azijska reprezentacija je slavila u tri seta (25:12, 25:22, 25:15).

Švajcarci večeras (18.00) moraju da pobede Tursku i to što većom gol-razlikom kako bi se dokopali drugog mesta, mada ni treće ne znači da na idu u osminu finala. U svakom slučaju, Turska je u prva dva kola malo pokazala, pa je kec realan, a kvota je 1,72, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je kombinazzija 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Turska

U podmlađenom i izmenjenom sastavu, predvođena pomoćnim trenerom Srbija je u ovogodišnjem izdanju Lige nacija u 15 mečeva upisala četiri pobede i doživela 11 poraza. Japan je ovom pobedom, 12. u ligaškom delu takmičenja samo potvrdio mesto među četiri najbolja time i učešće u samoj završnici sa Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilom i Turskom.

Srpkinje su u poslednjem meču dostojan otpor pružile u drugom setu, a najbolje u ekipi bile su Jovana Kocić, Sara Lozo i Vanja Savić sa po sedam osvojenih poena.

Japan su predvodile Iši Juki sa 14 i Hajaši Kotona sa 13 osvojenih poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Više ne zavisi sve od Orlova, devet bodova imperativ

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 07:05

Odbojkaši Srbije moraju da slave u preostala tri kola da bi ostali u igri za polufinale Lige nacija. Danas (10.00) rival autsajder Australija koja ima samo dva boda na kontu..Porazom od Argentine u četvrtak u 12. kolu Lige nacija, odbojkaši Srbije pokvarili su solidan utisak koji su ostavili u trećem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.