KRAJ ZA PAUKA: Anderson Silva završio karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 19:27

KRAJ ZA PAUKA: Anderson Silva završio karijeru

Posle 23 godine i skora 34-11.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Brazilac Anderson Silva, saopštio je da završava karijeru.

U Španiji kao da svi beže od titule - Real je u nedelju remizirao sa Seviljom, Barselona sinoć nije pobedila Levante, pa Atletiko večeras (22.00) protiv Sosijedada ima priliku da napravi sjajnu zalihu pred poslednja dva kola. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Sosijedad. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mislim da sam završio sa MMA. Teško je trenirati ovaj sport, teško je ostati u dobroj formi zato što time povređuješ sebe. Sada bih da uživam. Ne moram ništa da dokazujem nikome. Pokušaću da uživam u svakom momentu borbe u različitim sportovima. To je to - istakao je 46-godišnjak iz Sao Paula.

Popularni Pauk je karijeru započeo 1997. i tokom 23-godišnje karijere ostvario je skor 34-11.

Vlasnik je najduže šampionske vladavine u istoriji UFC, pošto je bio šampion srednje kategorije tačno 2.457 dana (od 2006. do 2013).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.