KRAJ SERIJE POBEDA BAJERA: Remi Leverkuzena i Dortmunda

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 21:17

KRAJ SERIJE POBEDA BAJERA: Remi Leverkuzena i Dortmunda

Derbi meč.

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena i Borusije Dortmund odigrali su u Leverkuzenu bez pobednika, 1:1 u derbi meču 13. kola Bundeslige.

Borusija je povela u petom minutu pogotkom Julijana Rajersona. Domaći su do izjednačenja stigli u 79. minutu golom Viktora Bonifejsa.

Fudbaleri Bajera nisu poraženi na poslednjih 20 utakmica u svim takmičenjima, ali su prekinuli seriju pobeda od 14 mečeva.

Leverkuzen je prvi na tabeli Bundeslige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 35 bodova, a u narednom kolu gostovaće Štutgartu. Borusija je peta sa 25 bodova, a u narednom kolu Bundeslige igraće u Dortmundu sa ekipom Lajpciga. Fudbaleri Frajburga pobedili su ranije danas u gostima ekipu Majnca 1:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORALO JE I OVO DA SE DOGODI: Ćabijevi „Farmaceuti“ zaustavljeni posle osam uzastopnih pobeda! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2023

Leverkuzen ipak ostaje prvi na tabeli sa 35 bodova U derbiju 13. kola Bundeslige, fudbaleri Bajer Levekuzena i Borusije Dortmund odigrali su 1:1, čime je lider prekinuo niz od osam uzastopnih pobeda u prvenstvu. Dortmund je poveo već u petom minutu golom Julijana Rjersona, a taj rezultat bio je na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.