KRAJ SARADNJE: Zverev otpustio trenera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 09:47

KRAJ SARADNJE: Zverev otpustio trenera!

Pala odluka...

Nemački temiser Aleksander Saša Zverev, raskinuo je saradnju sa trenerom Serhijem Brugerom.

Kako je Saša Zverev i sam potvrdio španski stručnjak Serhi Brugera više nije njegov trener iako mu je mnogo pomogao u karijeri.

Zverev napominje da se Serhijevo razmišljanje kosi sa njegovim razmišljanjem, ali i razmišljanjem Sašinog oca i da je samim tim razlaz najbolje rešenje za dve starne.

Asked Zverev about coaching situation:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
He and Sergi Bruguera have parted ways

"My father, Sergi and myself we dont have the same opinion of how I should approach my Tennis, how I should play Tennis after my injury"

Said Bruguera is a superb person who helped him a lot

answer👇 pic.twitter.com/nS49d3ExPU

— Jannik Schneider (@schnejan) May 27, 2023

- Oduvek je bilo jasno da je on deo mog tima jer se moj otac nije osećao dobro. Odlučili smo zajedno, zajedno sa Serhijem, da prekinemo našu saradnju odmah nakon Madrida. Moj otac, Serhi i ja ne delimo isto mišljenje o tome kako da pristupim svom tenisu, kako da igram tenis posle povrede. On je fantastična osoba koja mi je mnogo pomagala godinu i po dana, do poslednjeg Rolan Garosa, kada mog oca nije bilo. Želim mu sve najbolje u budućnosti. Želim da idem svojim putem i ponovo budem u ovom poznatijem okruženju - rekao je Zverev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.