KRAJ SAGE: Zna se gde će Nejmar IGRATI sledeće sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2018, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SAGE: Zna se gde će Nejmar IGRATI sledeće sezone (FOTO)

Konačno je sve rešeno.

Nejmar će i sledeće sezone igrati za PSŽ! Brazilac neće pojačati Real u toku leta, kao ni Mančester junajted! Vest je saopštio predsednik Svetaca Naser el-Kelaifi. Biznismen iz Katara je rekao da ne postoje ponude za Nejmara, a i da postoje, Brazilac plaćen lane 222 miliona evra neće napustiti Park Prinčeva.

'I have repeated myself 10,000 times - he will stay'

PSG president adamant Neymar will not join Real Madridhttps://t.co/HEY46eBksY >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/OBjVub0vIc

— MailOnline Sport (@MailSport) 20. мај 2018.

- Rekao sam 10 hiljada puta, ponoviću opet - Nejmar ostaje u klubu. Razgovarao sam sa njim, srećan je ovde, nema nameru da napušta PSŽ. Nejmar je umoran od neistinitih pisanja medija, koncentrisan je isključivo na PSŽ i želi da osvaja nove trofeje sa nama sledeće sezone - izjavio je predsednik Svetaca.

Nejmar je u tek završenoj sezoni odigrao 30 utakmica za PSŽ u svim takmičenjima i postigao je čak 28 golova. Dao je veliki doprinos u osvajanju triple krune (prvenstvo, Kup i Liga kup). Zbog povrede doživljene u meču protiv Marselja u februaru nije igrao tri meseca, a nedavno se vratio treninzima i biće spreman za Mondijal u Rusiji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.