Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SAGE: Marko Petković nije više sam na desnom beku (FOTO)

Crvena zvezda je najverovatnije dobila poslednje pojačanje u zimskom prelaznom roku i to na dugo čekanom mesu kraj desne aut linije.

Saga je završena. Marko Petković više nije jedini desni bek u dresu Crvene zvezde. Od sada će mu društvo praviti Mateus Viveiros. Brazilac (19) stigao je iz Sao Paula bez obeštećenja, a crveno-beli su dužni da Brazilcima daju 30 posto od seldećeg transfera. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Viveiros je sa Crvenom zvezdom potipisao ugovor na četiri i po godine.
Takođe, Brazilac koji je reođen 1998. godine moćiće da igra i za omladinski tim i pomognemu u borbi za titulu. Želja čelnika Crvene zvezde jeste da omladinci sledeće godine zaigraju u Ligi šampiona.
The post KRAJ SAGE: Marko Petković nije više sam na desnom beku (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Talentovani Brazilac u Zvezdi: Srećan sam što sam došao u veliki klub (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2017

Brazilac Mateuš Viveiroš, rođen 1998. godine, novo je pojačanje fudbalskog kluba Crvena zvezda...Viveiroš je na stadionu "Rajko Mitić" potpisao ugovor koji će trajati četiri i po godine, odnosno '2,5 + 2'...Radi se o fudbaleru koji je prošao omladinsku školu Sao Paula, a igra na poziciji desnog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.