KRAJ NAJVEĆE TRANSFER SAGE: Potpisao Kilijan Mbape

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 09:42

KRAJ NAJVEĆE TRANSFER SAGE: Potpisao Kilijan Mbape

Ugovor će stupiti na snagu 1. jula.

Kako piše španska "Marka", Francuz Kilijan Mbpae je potpisao petogodišnji ugovor sa Real Madridom. Tako je završena jedna od najveći transfer saga u novijoj istoriji.

On je svakako govorio da ne želi više da ostane član PSŽ-a, a sada iz Španije stiže i informacija da je on već potpisao ugovor sa Realom, koji će postati važeći od 1. jula kada i zvanično postane slobodan igrač na tržištu.

Embape u Realu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaraditi oko 20 miliona evra po sezoni, bar što se tiče kluba, dok će od marketinških prava ta cifra biti i mnogo veća. On je u PSŽ-u zarađivao oko 36 miliona evra bruto.

Tokom svog perioda u PSŽ-u, Embape je za sada odigrao 291 utakmicu i postigao je 244 golova, dok je zabeležio i 105 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.