KRAJ MEDENOG MESECA? Benzema tražio da napusti Al Itihad

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 17:54

KRAJ MEDENOG MESECA? Benzema tražio da napusti Al Itihad

Francuza koči preveliki pritisak.

Čini se da nije sve baš tako idilično u Saudijskoj Arabiji i da ogroman novac ipak ne može sve da kupi. Nekadašnji član Reala, a sada fudbaler Al Itihada Karim Benzema zatražio je od uprave da privremeno napusti klub.

Prema navodima ''Frans presa'', Al Itihad je ponudio Benzemi da ode na pozajmicu u drugi saudijski klub, ali je ovaj to odbio. Prema izvorima bliskim klubu, Benzema "misli da ne može da pruži maksimum u Al Itihadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog prevelikog pritiska".

Benzema je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2026, a frenacuski mediji prenose da bi mogao da se vrati u Lion. Ove sezone je na 20 utakmica postigao 12 golova, ali su ga zbog slabije forme kritikovaloi navijači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.