KRAJ: Legenda napušta Barselonu posle 18 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 12:55

KRAJ: Legenda napušta Barselonu posle 18 godina

Čuveni fudbaler doneo odluku.

Španski fudbaler Serhio Buskets objavio je da će posle 18 godina napustiti Barselonu na kraju sezone.

Buskets je u klubu iz Katalonije od svoje 17. godine, a sa Barselonom je do sada osvojio osam titula prvaka Španije, tri trofeja u Ligi šampiona i sedam u Kupu kralja.

- Bilo je ovo nezaboravno putovanje. Odmalena sam dolazio na utakmice ili gledao na TV-u, oduvek sam sanjao da igram u ovom dresu na ovom stadionu. Realnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prevazišla sve moje snove. Ne bih vam verovao da ste mi kada sam stigao kao omladinac rekli da ću igrati 15 sezona za najbolji klub na svetu, klub mog života. Bio sam, jesam i uvek ću biti navijač i član Barselone - izjavio je Buskets, a prenosi Skajsport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.