KRAJ: Đoković-Švarcman 6:3, 6:7, 6:3

Izvor: Večernje novosti, 18.Maj.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Đoković-Švarcman 6:3, 6:7, 6:3

Srpski teniser je u polufinalu turnira u Rimu posle velike borbe i dva i po časa igre savladao argentinskog predstavnika Preko dvojice Argentinaca do finala. I Huan Martin Del Potro i Dijego Švarcman su propisno namučili Novaka Đokovića, ali je obe prepreke srpski teniser uspeo da sruši.Posle dva i po časa borbe u Rimu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << slomio otpor upornog Dijega Švarcmana i došao do pobede - 6:3, 6:7 (2:7), 6:3. Ovim trijumfom je zakazao novi, 54. okršaj sa Rafaelom Nadalom. Španac će, za razliku od Srbina, znatno odmorniji dočekati sutrašnji due koji počinje od 16 časova.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ POBEDIO UMOR I ŠVARCMANA: Sledi duel sa Nadalom

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2019, 00:52

Srpski teniser posle mnogo problema uspeo da savlada Argentinca i zakaže novi duel sa Rafom Preko trnja do novog teniskog “klasika”. Morao je Novak Đoković dobro da se preznoji da bi stigao do finala turnira u Rimu.Glavni “krivac” za to je uporni Dijego Švarcman (Argentina),...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.