KRAĆE NE MOŽE: Mesi se oprostio od PSŽ-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 15:58

KRAĆE NE MOŽE: Mesi se oprostio od PSŽ-a

Neslavna avantura Argentinca.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi završio je svoju misiju u Pari Sen Žermenu.

Jedan od najboljih igrača u istoriji će utakmicom u subotu protiv Klermona na Parku Prinčeva završiti dvosezonsku avanturu u Parizu, a od navijača se oprostio kratkom porukom.

- Srećan sam što sam imao priliku da igram za PSŽ. Zaista sam uživao da igram u ovom timu, sa tako dobrim igračima. Želim da se zahvalim klubu na prelepom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskustvu u Parizu - poručio je Mesi.

Kao sledeća destinacija Argentinca spominje se Al Hilal, koji je ponudio basnoslovnih 350.000.000 evra godišnje.

Takođe je u igri i bivši Mesijev klub, Barselona, ali Katalonci ne mogu da pariraju ponudi Saudijaca i uzdaju se u Leovu ljubav pre plavo-crvenim bojama. Odluka se očekuje naredne nedelje.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.