KORONA JAČA OD ODBOJKE: Otkazana svetska prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

KORONA JAČA OD ODBOJKE: Otkazana svetska prvenstva

Odluka FIVB-a je konačna.

Administrativni bord Svetske odbojkaške konfederacija (FIVB), odlučio je danas da ove godine, zbog pandemije korona virusa, neće biti odigrana svetska prvenstva klubova u konkurenciji odbojkašica i odbojkaša.

Real Madrid otvara novu sezonu u Primeri večeras (21.00), i to teškim gostovanjem Sosijedadu. Videćemo kako je Zidan složio ekipu za novo prvenstvo, a kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku je 1,80, dok je dupla šansa 1X 2,02, a opklada 3+ nosi kvotu 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Real Madrid.

FIVB je najavio da će zainteresovani za organizaciju moći da konkurišu do kraja oktobra za turnire koji će biti odigrani 2021.godine.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Jadnici" 3. oktobra otvaraju novu sezonu u Madlenianumu

Izvor: Blic, 23.Sep.2020

Nakon šest meseci pauze zbog suzbijanja pandemije korona virusa, Opera i teatar Madlenianum najavio je danas bogat program 23. sezone koju otvara 3. oktobra mjuzikl "Jadnici" u režiji Nebojše Bradića, najavili su iz tog pozorišta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.