KORDOBA OBJAVILA NA SAJTU: Dragiša Gudelj završio sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:47

KORDOBA OBJAVILA NA SAJTU: Dragiša Gudelj završio sezonu

Čak dva puta u poslednjih godinu dana kolabirao na terenu

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj neće igrati do kraja sezone, saopštio je njegov klub Kordoba na zvaničnom sajtu.

 - Fudbalski klub Kordoba saopštava da će Dragiša Gudelj zadržati status zdravstvenog odsustva do kraja sezone. U ovom trenutku, iz kluba želimo da, uz svu naklonost, izrazimo bezuslovnu podršku Gudelju, dajući prednost njegovom zdravlju i dobrobiti. Vidimo se uskoro, Brate - stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u saopštenju španskog trećeligaša.

#ÚLTIMAHORA | Dragisa Gudelj es baja oficial en el Córdoba hasta final de temporada. https://t.co/Y88RLX4SdT

— CÓRDOBA Deportes (@CorDeportes) January 16, 2024

Gudelj (26) je dva puta u poslednjih godinu dana kolabirao na terenu zbog srčanih problema, pa je u jednom trenutku i nastavak njegove pofesionalne karijere doveden u pitanje.

Mlađi brat srpskog reprezentativca Nemanje je ove sezone odigrao 15 utakmica, a na kraju ove sezone biće doneta odluka o tome da li će nastaviti karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.