KOPRIVICA OPREZAN PRED ANDORU: Znamo šta im je najveća snaga

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 18:54

KOPRIVICA OPREZAN PRED ANDORU: Znamo šta im je najveća snaga

Bitan meč za crno-bele.

Centar Partizana Balša Koprivica svestan je snage sledećeg protivnika crno-belih, Andore.

- Smatrali smo da smo mogli da ih dobijemo, ali to nismo uspeli da izvedemo u finišu. Oni su drugačija ekipa, mnogo bolje igraju, dobili su Real Madrid, Huventud. Poslednja tri dana smo se odlično pripremali i očekujem da ćemo kvalitetno početi utakmicu - rekao je Koprivica.

- Svi dobri timovi imaju period u kojem šutevi ne ulazi, ne igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako umemo. Svaki dan ulazimo sa mentalitetom da dobijemo svaku utakmicu. Što smo izgubili - izgubili smo, gledamo u budućnost i da dobijemo što više utakmica. Idemo meč po meč.

- U prvoj utakmici su dosta trčali, međutim sada imaju i druge igrače. Miler Mekintajer im je vođa ekipe, voli da igra u tranziciji i glavni cilj će nam biti da ga zaustavimo.

- Da im zaustavimo najboljeg igrača, komuniciramo u odbrani i popravimo odbrambene rotacija u kojima nismo bili najbolji na prethodnih par utakmica. Ako budemo igrali i sa puno energije, sve ostalo će biti okej - zaključio je Koprivica.

Utakmica je na programu u sredu od 20:30 u hali Aleksandar Nikolić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.