KONATAR DEBITOVAO ZA PRVI TIM: Besana noć pre utakmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 15:12

KONATAR DEBITOVAO ZA PRVI TIM: Besana noć pre utakmice

Crvena zvezda savladala Radnik.

Osim Andrije Radulovića, u jučerašnjem trijumfu protiv Radnika iz Surdulice (4:1) priliku da istrči na Marakanu, oseti huk severa i ostvari dečački san, imao je još jedan izdanak Omladinske škole Crvene zvezde - Marko Konatar koji je imao sjajnu podršku na tribinama.

- Poseban dan za mene. Svakom dečaku koji stasa u našoj Omladinskoj školi i koji voli Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezdu je san da debituje za prvi tim. U klubu sam već jedanaest godina i drago mi je što sam ovako rano dobio priliku da zaigram na Marakani. Kad sam saznao da ću zaigrati, celu noc sam razmišljao o tome. Nastaviću da se trudim i nadam se da će biti još mnogo utakmica u omiljenom dresu - počinje Konatar. - Bili su tu svi, porodica, drugari, devojka. Svi oni su pokušavali da me opuste pre početka meča. Moram da pohvalim i naše navijače koji su bili fenomenalni. Svi volimo da igramo pred što ispunjenijim tribinama i nadam se da će ih iz utakmice u utakmicu biti sve više.

Crvena zvezda je ostvarila još jednu prvenstvenu pobedu što veoma raduje mladog beka.

- Zadovoljan sam partijom ekipe. Uvek može bolje, ali svi znamo da je postojala pauza zbog pandemije korona virusa i da se još uvek vraćamo u onu formu koju smo imali pre "zaustavljanja" fudbala. Nemamo mnogo vremena za slavlje, jer nas već u sredu čeka utakmica u kupu, za koju takođe verujem da ćemo je rešiti u našu korist - ističe Konatar koji nosi samo pozitivne utiske o saradnji sa Dejanom Stankovićem. - Fenomenalno je trenirati pod nadzorom legende kluba i evropskog fudbala, kao što je Stanković. Zimus smo se još upoznali na pripremama i sad mogu da kažem da sam se potpuno uklopio u sistem rada. Nastaviću vredno da treniram i da čekam novu priliku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.