KONAČNO, PUBLIKA: Otvaraju se stadioni 2. decembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 17:43

KONAČNO, PUBLIKA: Otvaraju se stadioni 2. decembra

Ovo su fanovi dugo čekali.

Konačno, lepe vesti za navijače širom Engleske. Naime, vlada na čelu sa Borisom Džonsonom odlučila je da se od 2. decembra otvore stadioni, ali pod posebnim uslovima.

Premijerligaši i ostali klubovi otvoriće kapije svoh domova za 4.000 navijača ili za 50 odsto kapaciteta ukoliko je on manji od pomenutih 4.000.

Nema sumnje da će ova vest naići na pozitivne reakcija kako navijača tako i fudbalera Liverpula, Mančestera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Arsenala, Čelsija... Igračima će podrška u doba pandemije koronavirusa mnogo značiti.

BREAKING NEWS: Live sport is back! Stadiums will be allowed to re-open from December 2 https://t.co/JAJATJeHaH pic.twitter.com/YHBWqldktd

— MailOnline Sport (@MailSport) November 23, 2020

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.