KONAČNO: Ovo su svi sa NESTRPLJENEM očekivali u Istanbulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 15:12

KONAČNO: Ovo su svi sa NESTRPLJENEM očekivali u Istanbulu

Kokoškov je u Fenerbačeu zamenio Željka Obradovića.

Novi trener košarkaša Fenerbahčea Igor Kokoškov odradio je danas prvi trening sa ekipom, koju će voditi u naredne tri sezone.

Nema dileme da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi.

Košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turskog tima juče su zvanično počeli pripreme za novu sezonu, a selektor košarkaške reprezentacije Srbije nešto kasnije u toku jučerašnjeg dana došao je u Istanbul.

Kako se navodi na sajtu kluba, dokorašnji pomoćnik u Sakramento Kingsima održao je prvo sastanak sa igračima, a nakon čega je usledio prvi trenig pod njegovim vođstvom, koji je trajao oko dva sata.

Kokoškov je na mestu prvog trenera Fenerbahčea zamenio Željka Obradovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.