KONAČNO DOBRE VESTI: Milutinov se uspešno oporavlja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 15:07

KONAČNO DOBRE VESTI: Milutinov se uspešno oporavlja!

Mučila ga stara boljka...

Kako za sada stvari stoje, centar Srbije Nikola Milutinov se oporavlja od povrede. Tome u prilog svedoči i činjenica da je otputovao s “orlovima” u Ljublajnu, na prijateljski meč sa Slovenijom.

Milutinov ima gotovo hronični problem s kolenom koje mu otiče mu s vremena na vreme, što se poslednji put dogodilo na pripremama u Beogradu.

Centar CSKA išao je na terapije koje su dale rezultat, te se oseća dobro.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milutinov je pre godinu dana povredio koleno na utakmici Evrolige protiv Armanija, kada se sudario sa Luiđijem Datomeom.

Ostaje nam da vidimo koliko dugo i hoće li oupšte da igra protiv Dončića i ekipe. Ako sve prođe u najboljem redu, onda bi to trebalo da znači da nema potrebe za veću zabrinutost.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.