KONAČNO DOBRE VESTI: Bogdanović počeo da trenira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 10:49

KONAČNO DOBRE VESTI: Bogdanović počeo da trenira!

Povreda je prošlost.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji trenutno nastupa za NBA velikana Atlantu Houks, prema poslednjim inforamcijama iz kluba počeo je sa individualnim treninzima nakon više od dva meseca. Bogdanović je povredu kolena doživeo početkom januara meseca i od tada je bio van stroja.

Srpski košarkaš je povredio desno koleno 9. januara na utakmici protiv Šarlota. Prve prognoze su bile da povreda nije naivna.

Ipak, vrlo brzo je objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su detaljniji pregledi pokazali da povreda nije toliko ozbiljna, te da neće biti duge pauze.

Međutim, još se ne zna kada bi Bogdanović mogao da se pojavi na utakmicama.

An @emoryhealthcare injury update:

Bogdan Bogdanovic has progressed his rehabilitation to include one-on-one play with contact. His next step will be reintegration into team practice. pic.twitter.com/ZliMGTV9Dk

— Atlanta Hawks (@ATLHawks) February 27, 2021

Ova vest bi svakako mogla da obraduje i selektora reprezentacije Srbije, Igora Kokoškova. Ako ne bude nekih komplikacija, Bogdanović bi možda mogao da zaigra u kvalifikacijama za Olimpijske igre koje se u Beogradu igraju od 22. juna do 4. jula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.