KONAČNA PRESUDA: Robinjo mora da služi kaznu za silovanje u Brazilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 09:53

KONAČNA PRESUDA: Robinjo mora da služi kaznu za silovanje u Brazilu

Provešće devet godina iza rešetaka.
Većina sudija brazilskog Višeg suda pravde donela je odluku kojom se potvrđuje presuda italijanskog suda protiv bivšeg napadača Milana Robinja optuženog za silovanje. Napominje se da četrdesetogodišnji Robinjo mora da odsluži devetogodišnju zatvorsku kaznu u Brazilu, a na ovu odluku može da se žali Vrhovnom sudu Brazila, navodi ESPN.
Sudsko veće je glasalo u odnosu 9 prema 2 za potvrdu osuđujuće presude bivšem napadaču Real Madrida, Mančester sitija i Milana koji je u Italiji osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u grupnom seksualnom napadu 2013. godine dok je igrao za Milan. Kako podseća američki sportski TV kanal, Brazil ne izručuje državljane,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazil: Robinjo, slučaj silovanja i tamna strana fudbala

Izvor: Danas, 21.Mar.2024

Posrnuli as brazilskog fudbala moraće da odsluži devetogodišnju kaznu zatvora u Brazilu, odlučio je sud.

Nastavak na Danas...

Robinjo će za silovanje robijati u svojoj domovini

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2024

Bivši brazilski fudbaler Robinjo moraće da odsluži devetogodišnju zatvorsku kaznu u svojoj domovini zbog osude za silovanje u Italiji 2017. godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.