Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNA ODLUKA: Grobari ne smeju u Novi Pazar!

Derbi utakmica 14. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana iz bezbednosnih razloga igraće se bez prisustva gostujućih navijača.

– U skladu sa preporukom MUP-a fudbalski klub Novi Pazar organizovaće utakmicu bez prisustva gostujućih navijača, što znači da nećemo obezbediti deo tribine za njih, kao i da nećemo prodavati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << karte za gostujuće navijače – izjavio je Tanjugu generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać. 
Duel u Novom Pazaru proglašen je za utakmicu „visokog rizika“ zbog tenzija koje su se podigle nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči utakmice protiv Galatasaraja zbog činjenice da su navijači Novog Pazara u prijateljskim odnosima sa turskim klubovima.
Utakmica Novi Pazar – Partizan na programu je u nedelju u 13 sati.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bez "grobara" u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 28.Nov.2014, 04:35

Derbi utakmica 14. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana iz bezbednosnih razloga igraće se bez prisustva gostujućih navijača. Meč je na programu u nedelju od 13 časova. ..Duel u Novom Pazaru proglašen je za utakmicu visokog rizika zbog tenzija koje su se podigle nakon...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.