Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 10:54

KOLAKOVIĆ PREZADOVOLJAN: Ovo je velika pobeda

Srpski odbojakaši ostaju u trci za finalni turnir Lige nacija.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon utakmice sa Kubom, da je to velika pobeda za nacionalnu selekciju protiv konkurenta na svetskog rang listi, prenosi Sport klub.

Odbojkaši Srbije savladali su Kubu rezultatom 3:2, po setovima 19:25, 25:23, 25:21, 22:25, 15:11 tako da ostaju u borbi za plasman na finalni turnir Lige nacija.

- Ovo je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobeda. Kuba je nepredvidiv protivnik, koji igra na mahove i mnogo se oslanja na fizički aspekat. Imaju igrače koji jako dobro serviraju i igraju u najboljim ligama sveta. Sigurno da smo imali teškog protivnika. Osim toga, nismo odigrali dobar meč. Imali smo probleme na prijemu u prvom setu, u drugom nismo blistali, a u trećem smo proigrali - istakao je selektor Srbije.

Dodaje da su protivnika u jednom momentu vratili u meč.

- Kuba je pala, a mi kao da smo čekali da se potpuno predaju i tako smo ih vratili u život, umesto da sve završimo u četvrtom setu. Ipak, velika je stvar kada ipak izađemo kao pobednici iz ovakvog meča. Važno je što smo pobedili direktnog konkurenta na svetskoj rang-listi i, naravno, što smo i dalje u igri za finalni turnir - zaključio je Kolaković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša košarkašica Milica Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.